"Тази жена е неадекватна! Надрусана е със сигурност, детето й

...
"Тази жена е неадекватна! Надрусана е със сигурност, детето й
Коментари Харесай

Глория Петкова държи под око всички майки по площадките - slava.bg

"Тази жена е несъответстваща! Надрусана е сигурно, детето й върви босо по площадката! "

Това показа един от най-известните български модели зад граница Глория Петкова с няколко следващи видеа в профила си в Instagram. 28-годишната майка заварва скандалната жена на детска площадка пред НДК. След първичния ступор от очевидно неадекватнатя майка Глория взема решение да я снима и да покаже лицето й в обществените мрежи, написа „ Българи Днес”.

"Не може да гледа, пуши цигара след цигара в лицето на детето” писа най-хубавата другарка на Деси Цонева под една от фотосите.Минути по-късно моделката взема решение, че не може да остави по този начин нещата, и подава сигнал, като се надява да има кой да реагира.

Моделката е майка от близо две години на дребната Анабел. Брадърката постоянно може да бъде видяна по централните детски площадки и също толкоз постоянно показва възмущението си от разнообразни неправди. В началото на изключителното състояние, поради пандемията от ковид, Глория остава в потрес от препълнената с хора пешеходна зона на бул. Витоша.

"Докато аз си разхождам детето в хола до терасата по Витошка е протест ", ядосва се Глория и добавя: "Времената, в които живеем са исторически. Нашите внуци ще четат за тях. Този вирус не е някакъв си грип, той прекатурна света, по тази причина мисля, че хората би трябвало да са по-отговорни ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР