Тази история ужасно много напомня сюжета от филма Пристигане в

...
Тази история ужасно много напомня сюжета от филма Пристигане в
Коментари Харесай

Двойният живот на един крал от Гана

Тази история извънредно доста припомня сюжета от кино лентата „ Пристигане в Америка ", в който Принц Аким (Еди Мърфи), напуща родината си Замунда, с цел да търси обичаната си в най-могъщата страна в света.

 article-0-1BAB5B2E000

През далечната 1977-ма мъж на име Исаак Осей се реалокира от Гана в Америка и стартира работа като таксиметров водач (разбира се, това се случва малко по-късно, откакто Осей взема шофьорска книжка). Няколко години по-късно, спестявайки всеки припечелен $, той прави цяло положение и открива своя лична таксиметрова компания. През 2006 година умира братът на Исаак, който прочее е бил всесилен водач и началник на пет племена. По остаряла африканска традиция, тронът е завещан от Осей и в този момент той води своя лицемерен живот като крал в родината си и предприемач в Съединени американски щати.

 article-0-1BAB5B1A000

Исаак и брачната половинка му Елизабет са притежатели на таксиметровата компания „ Napasei Taxi Management Corporation ", само че с изключение на, че са ангажирани с ръководенето й, те постоянно пътуват до Гана, където Исаак извършва отговорностите си на крал.

 article-0-1BAB5D4C000

Точно както Принц Аким и Исаак открива любовта на живота си в Ню Йорк. Когато срещнал Елизабет, тя работела като управител в същата компания.

 article-0-1BAB5D9C000

 article-0-1BAB5D87000

 article-0-1BAB5E27000

" Никога не съм мислил, че ще станa държател. Въпреки това, след гибелта на брат ми, фамилията ми ми сподели, че би трябвало да стана негов правоприемник. Аз избирам да пребивавам в Гана, където хората идват при мен и се отнасят към мен с почитание. " - споделя Исаак.

 article-0-1BAB5DC7000

" Когато съм в Ню Йорк, аз се усещам по друг метод. Никой не ме познава тук. "

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР