Тази история ще ви накара да повярвате в щастливия край.

...
Тази история ще ви накара да повярвате в щастливия край.
Коментари Харесай

Невероятна история! Стриптийзьорка от София заряза бизнеса, повярва в Богородица и си роди бебе

Тази история ще ви накара да повярвате в щастливия край. А също и в положителното. Това е историята на стриптийзьорката Милена (името й е променено по нейна молба - б. а.) и се споделя за една млада жена, която минава през всички трудности, съумява да се пребори с тежка взаимозависимост към опиатите и най-после се измъква от лапите на сутеньор. Бащата на Милена е свещеник. Затова и взема решение да я възпитава строго. Но в учебно заведение тя стартира да използва опиати, най-после стига до тежка хероинова взаимозависимост. Майката на момичето е изоставила щерка си и е напуснала фамилията, когато Милена е била на три години.

На 21 години Милена има няколко опита да откаже опиатите, само че всякога несполучливо. Припечелва за дрога в столичен стриптийз клуб, където бързо се трансформира в една от най-популярните. Постепенно стартира да прави и други услуги, постоянно след работа посещава клиенти на адрес.

" Тогава беше може би един от най-страшните ми интервали. Друсах се, с цел да не обръщам внимание на това, беше ми все едно, имаше дни, в които през мен се изреждаха по няколко мъже ", споделя тя пред БЛИЦ.

Когато Милена забременява от инцидентен мъж, с който поддържа спорадична връзка, взема решение, че би трябвало да промени живота си. Спира опиатите, само че до момента в който е бременна, минава през доста тежки интервали на абстиненция и бебето се ражда с леки увреждания.

" Това ме накара още повече да желая да се трансформира. Лекарите споделиха, че в случай че се положат старания, синът ми може да се оправи. В този миг ме избави вярата. Една вечер ми се присъни Богородица. Сложи ръка на челото ми и се усмихна. Повярвах, че това е знак свише ", споделя Милена.

Историята й има благополучен край. Днес синът й е на пет години и е изцяло здрав. А тя работи като продавач - съветник в столичен бутик.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР