Тази история се разиграва през 2005 година и е преживяна

...
Тази история се разиграва през 2005 година и е преживяна
Коментари Харесай

Най-известната история за призраците на лондонското гробище Хайгейт

Тази история се разиграва през 2005 година и е претърпяна от съпружеската двойка О' Брайън от Глазгоу. Те решили да прегледат гробището Хайгейт в Лондон, когато чули легенда, че мястото е населявано от привидения и вампири.

Според нея в случай че отидете до гроб, на който е изписана буквата V и повикате по име неговия жител, мъртвецът ще се изправи от гроба и на външен тип по нищо няма да се разграничава от живите хора.

Племето, в което живеят последните ловци на човешки черепи (СНИМКИ)

Съпрузите не повярвали на легендата, само че любознанието им взело връх и решили въпреки всичко да прегледат гробището Хайгейт. На входа те били пресрещнати от стара жена в старомодна рокля и с прическа с букли. Тя им посочила табела, на която били изписани правила за това по какъв начин хората би трябвало да се държат по време на визитата си в гробището. Един от надписите гласял: "Не произнасяйте наглас думата "вампир ". " На въпроса на съпрузите за какво това не би трябвало да се прави, дамата им дала отговор, че това било смешка на строителите, които проектирали гробищния парк и им дала билети за вход.

Как се разиграла по-нататък тази в действителност страховита история, четете на pochivka.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР