Тази история е пример за това, как истинските чувства не

...
Тази история е пример за това, как истинските чувства не
Коментари Харесай

Леш! Таткото На Влюбения Видя Снахата, Но Това, Което Се Случи Няма Аналог! Ето Снимки!

Тази история е образец за това, по какъв начин същинските усеща не се дефинират от външния тип, а от същинската хубост:

Датчанката Амалие Дженингс постоянно е била цялостна. Още в детството ѝ родителите са я водили по лекари, пробвайки се да открият повода за наднорменото тегло на момичето. В края на краищата никой различен в фамилията не е бил с наднормено тегло. Експертите просто свивали плещи – Амалие била изцяло здрава.

С течение на годините килограмите единствено се натрупали. От ранна възраст Амалие била обект на насмешки от съучениците си. Както знаем, децата са доста жестоки.

Амалие се затворила в себе си. Седяла вкъщи и часове и играела видеоигри. През 2008 година в една онлайн игра тя се срещнала със своя предстоящ брачен партньор Шон от Англия.

Те си кореспондират в продължение на една година, след това се срещат. Младият мъж не е сюрпризиран от размерите на Амалие, тъй като е виждал фотосите й.



– „ Привличат ме дебелите дами. Но несъмнено нямам култ към наднорменото тегло. Първо обикнах нейната персона. “

Според Амалие в обществото ни се е развил подобен стандарт, че един пълен човек би трябвало безусловно да бъде с пълен човек, а слабият – единствено със слаб. Момичето отбелязва, че хората се взират и разясняват нея и Шон. А бащата на Шон прекъснал изцяло всички контакти със сина си, откакто научил, че ще се ожени за момиче с ексцентрични размери. – „ Не обича дебели хора “ – признава Шон. Но двойката не се тормози. Те са щастливи дружно.



Любовта на брачна половинка й помогнала на Амалие да одобри тежестта си. Момичето схванало, че пълнотата й не е нещо извънредно.

– „ Да, дебела съм. И това не е нито положително, нито неприятно. Това е просто факт “.

Амалие не изключва, че някой ден ще изиска да отслабне, само че към този момент не се тормози за това. Не желае да се поддаде на натиска на обществото да отслабне, написа " за дамата ".

– „ Аз съм това, което съм. Доволна съм от себе си. Разбира се, има дни, когато не одобрявам тялото си. Но това не значи, че е неприятно – това е единствено неприятен ден. “

Не единствено брачният партньор й й оказал помощ, само че и изкуството. Тя вижда личната си хубост в статуетката на Венера от Виллендорф, богинята на плодородието. Оттогава момичето я носи като амулет.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР