Тази история е абсолютно активно мероприятие. Позволете ми да е

...
Тази история е абсолютно активно мероприятие. Позволете ми да е
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Свалянето на Минчев е активно мероприятие

„ Тази история е безусловно интензивно мероприятие. Позволете ми да е настоявам нещо, което познавам безусловно професионално “, съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ и подпредседателят на Народно събрание Атанас Атанасов като коментар за претекстовете за премахване на Никола Минчев от председателското място в Народното събрание в „ Тази заран “.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 206
„ Имаше гласоподаване в Народното събрание. Председателят се съобрази с гласуването. Гласуваха 126 депутати в намерено съвещание. Какво може да направи той? В последна сметка историята със Северна Македония е безспорна небивалица и оправдание за прикриване на това изменничество, което направиха зад тила на гласоподавателите си, някои от депутатите или да кажа управлението на „ ИТН “, сподели Атанасов. Това е историята апропо.

„ Само ще загатна нещо, не мога да си разреша да приказвам обществено. Аз откакто разбрах кой е написал прословутата паметна бележка, която се разисква и видях ръката на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), наясно съм със фамилията на тези хора, които стоят зад цялата работа, само че спирам дотук, тъй като знам доста повече неща, които нямам право да споделям в този момент “, сподели Атанасов.

По думите му „ смъкнаха Никола Минчев, с цел да покажат, че са взели властта “, само че предлогът за Македония е подправен, просто е трябвало да заявят, че „ има ново болшинство “. Според него изявлението на Йордан Цонев, че това е естествена парламентарна процедура, е цинично, тъй като да предадеш гласоподавателите си не е естествена парламентарна процедура.

Атанасов съобщи, че „ Демократична България “ няма да поддържа Ива Митева за нов ръководител на Народното събрание.

„ Явно нереализацията на персоналните упоритости промени тази дама, тъй като другояче е образована “, сподели Атанасов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР