Тази интересна джобна конзола се появи на пазара това лято

...
Тази интересна джобна конзола се появи на пазара това лято
Коментари Харесай

Джобната конзола GPD XD+ ще има версия с 4 GB оперативна памет

Тази забавна джобна подпора се появи на пазара това лято и работеше под ръководството на операционната система Windows. Сега излезе информация, че ще има нова версия с Оценка за съвместимост Android.
Това е усъвършенствана версия на XD, продажбите на която започнаха още през 2015 година. Това е сгъваемо устройство, горната част на което е 5-инчов сензорен екран с резолюция 1280х720 пиксела. В долната част се намират контролерите и бутоните за игра. Устройството се базира на системата-върху-чипа Rockchip RK3288 с четири процесорни ядра с тактова периодичност до 1,8 GHz и интегрирания графичен ускорител ARM Mali-T760 MP4. Тази версия имаше единствено 2 GB оперативна памет.



Новата подпора GPD XD+ е със същия дизайн, само че има по-мощен хардуер: чипсет MediaTek MT8176 с 6 процесорни ядра в два клъстъра – две бързи Cortex-A72 с тактова периодичност 2,1 GHz и четири икономични Cortex-A53 ядра. Графиката се обезпечава от контролера PowerVR GX6250. Налични са 4 GB оперативна памет, 32 GB флаш-диск, Wi-Fi и Bluetooth модули за безжична връзка. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 7.х Nougat.

В анонса, цената на джобната подпора GPD XD+ не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР