Тази и утре вечер са последните редовни издания на “Шоуто

...
Тази и утре вечер са последните редовни издания на “Шоуто
Коментари Харесай

Новогодишно издание на “Шоуто на Николаос Цитиридис” - на 31 декември от 20:00 ч. по bTV

Тази и на следващия ден вечер са последните постоянни издания на “Шоуто на Николаос Цитиридис” за 2021-ва, след което екипът на шоуто ще излезе в заслужена едномесечна почивка. През целия януари, в познатия начален час (22:30 ч.) феновете ще могат да гледат определени моменти от цифровите епизоди на шоуто през сезона, които не са показвани до момента в ТВ ефира. А на 31 януари шоуто ще се завърне блестящо по bTV, с цел да сложи свежо начало на новия си ефирен сезон.

Преди това обаче, довечера, посетител на Николаос ще бъде една от емблемите на родния попфолк - артистът Борис Дали, а на следващия ден вечер, на 30 декември екипът е подготвил занимателна ретроспекция на годината, в типичния за шоуто комедиен жанр. Началото през днешния ден и на следващия ден е обичайно - от 22:30 ч., а незабавно след ефир следват и цифровите епизоди на платформата btvplus.bg и в YouTube канала на шоуто.
Снимка: bTV
На 31 декември от 20:00 ч. ще стартира двучасовото новогодишно издание на вечерното шоу на bTV с водещи Николаос Цитиридис, Ивет Лалова и дребната Ая Алексиев от сериала „ Татковци “. Предаването ще бъде намерено от особено осъществяване на четиримата треньори от „ Гласът на България “ – Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев, които ще бъдат специфични посетители в предаването и ще разясняват музиката през 2021.
Снимка: bTV
За музика в новогодишната нощ ще приказва и легендата Васил Найденов, а с изключение на него, в шоуто ще пеят Кристина Димитрова, Есил Дюран, Маги Джанаварова, Прея, Дичо, Наско от Б.Т.Р., Део, Константин и Софи Маринова. Специална изненада ще поднесат „ Бабите Шопкини “, които ще показват едно „ невиждано и нечувано осъществяване “.

Спортните триумфи през годината, Ивет и Николаос ще обсъдят с олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика. За положителното въодушевление на феновете ще се погрижат също актрисите Мария Сапунджиева и Вяра Коларова.
Снимка: bTV
Николаос ще организира „ сериозен диалог “ с децата-актьори от сериала „ Татковци “, а в двубой със смехории един против различен ще се изправят два радостни тима с лица на bTV. В тях ще се включат - Радина Червенова, Петър Бакърджиев, Денислав Борисов, Николаос Цитиридис, проф. Тодор Кантарджиев и Алекс Петканова.
Снимка: bTV
Зрителите също ще вземат участие в двучасовото шоу със своите специфични пожелания за 2022-ра година, а предаването ще приключи грандиозно със специфичен новогодишен привет - ария, готова от бенда на Шоуто, с присъединяване на лица на bTV и някои от най-хубавите танцьори на България.

, а новият сезон на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ започва на 31 януари 2022 година по bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР