Тази година зимната подготовка на Левски ще се проведе в

...
Тази година зимната подготовка на Левски ще се проведе в
Коментари Харесай

В Малта: "Левски" идва с Делио Роси, Жорди Гомес и Габриел Обертан

Тази година зимната подготовка на " Левски " ще се организира в Малта, а локалните медии побързаха да извърнат особено внимание на идния лагер на " сините ".

Изданието Times of Malta разгласява материал за българския отбор, в който съществени акценти са треньорът Делио Роси и две от огромните звезди на " Левски " - Габриел Обертан и Жорди Гомес.

" 26-кратните първенци на България от " Левски " избраха Малта за зимна дестинация за провеждането на подготвителен лагер, който ще им разреши да се приготвят за втората част от шампионата. Идването им бе доказано от треньора Делио Роси, който приказва за зимните проекти на конференция след четвъртфинала за Купата на България против " Дунав 2010 ", който бе извоюван и ги класира към финалните четири, където са още " Ботев " Пловдив, " Славия " и ЦСКА ", написа на страниците си изданието.

" Клубът към момента не е оповестил публични дати и евентуални другарски мачове, само че евентуално това ще се случи идващия месец, тъй като шампионата се възобновява на 17 февруари. "

" С оглед израстването на " Лудогорец ", чийто отбор завоюва последните шест трофеи, " Левски " изпитва усложнения в това да се трансформира в сериозна опасност, а някогашният треньор на " Лацио " Роси бе назначен за да възвърне гордостта на тима. "

" Сред играчите, които са на негово разположение, личат опитните Жорди Гомес и Габриел Обертан. Гомес беше основна фигура за " Уигън Атлетик " в Премиър лийг, до момента в който французинът игра за малко в " Манчестър Юнайтед " и " Нюкасъл ".

" Отборът е трети с 39 точки, с девет по-малко от " Лудогорец ". Българите имат едно присъединяване в груповата фаза на Шампионската лига - през сезон 2006/07, когато са изтеглени дружно с " Челси ", " Барселона " и " Вердер " Бремен, елиминирайки " Киево " в предходния кръг ", пишат още от Times of Malta.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР