Тази година зимата ще ни се стори по-дълга от обикновено

...
Тази година зимата ще ни се стори по-дълга от обикновено
Коментари Харесай

Изпитана комбинация от 5 билки за силна имунна система

Тази година зимата ще ни се стори по-дълга от нормално - предстоят ни месеци на тествания, в които главният ни фокус би трябвало да бъде здравето. Възстановяването и поддържането на имунната функционалност през този сложен интервал е изключително значимо, с цел да си осигурим постоянна отбрана против болестотворните патогени.

Специализираните билкови препарати в поддръжка на имунната система са чудесно решение в тази ситуация. Те могат да обезпечат надеждна предварителна защита и да понижат риска от затруднения при към този момент изявена симптоматика.

За най-благоприятен резултат върху имунния статус, доверете се на Анти-вирал!

Anti-Viral / Анти-вирал е натурална формула от най-голям клас, която комбинира 5 билки със мощно противовъзпалително, антивирусно и антибактериално деяние.

Анти-вирал съдържа стандартизирани екстракти от ехинацея, ломатиум, астрагал, сладостен корен и рейши. Тези лечебни растения, както и здравната гъба рейши, са отгледани в Канада по методите на органичното земеделие, а екстрактите, извлечени от тях са сертифицирани за непорочност, сигурност и успеваемост.

Комбинацията от растителни екстракти в Анти-вирал демонстрира мощни общоукрепващи свойства и подкрепя действието на белите дробове в рискови условия с висок % на заболеваемост измежду популацията. Препоръчва се както за профилактика, по този начин и за усъвършенстване на изгодите от главното лекуване.

Ехинацея - главната съставна част в Анти-вирал

Ехинацея е билка с неповторими резултати върху имунната система и белодробната функционалност.

Екстрактът от ехинацея в Анти-вирал е извлечен чрез специфичната технология EnviroSimplex™, при която не се употребяват алкохол и солвенти, а биологично дейните съставни елементи в растенията се резервират изцяло.

Екстрактът от ехинацея в Анти-вирал е тройно типов и има висок фармакологичен капацитет. Патентован е като Echinamide™ и в него се съдържат трите съществени групи дейни субстанции, подпомагащи имунната и дихателната функционалност: полизахариди, цикориева киселина и алкиламиди.

 фотоси: Revita

Ломациум / Lomatium dissectum (екстракт от корени). В корените на това северноамериканско растение се съдържат фитосъединения с мощни антимикорбни и противовъзпалителни резултати. Екстрактът от ломациум противодейства на доста от респираторните патогени.

През двайсетте години на предишния век в Съединени американски щати, щата Невада, са оповестени данни за това, че по време на огромната, смъртоносна грипна зараза от 1918 година, доста хора биват избавени с помощта на необятното приложение на ломациум като средство за предварителна защита и лекуване.

Астрагал /Astragalus membranaceus syn. A. Propinquus (екстракт от корени). Това лекарствено растение необятно се употребява в обичайна китайска медицина. Източник е на флавоноиди с мощни противовъзпалителни и подпомагащи здравето на белите дробове свойства. Астрагалозидите, които се съдържат в корена му демонстрират мощен имуностимулиращ резултат.

Женско биле / Сладък корен / Glycyrrhiza glabra (екстракт от корени). Популярно лечебно растение с отхрачващи, имуностимулиращи и противовъзпалителни свойства. Отлично се комбинира с билкови смеси против респираторни инфекции. Подпомага втечняването на гъстия секрет и изхвърлянето му от тялото. Облекчава кашлицата и улеснява дишането.

Рейши / Ganoderma lucidum (екстракт от плодни тела). Тази здравна гъба е световноизвестна с многочислените си изгоди за здравето. Проявява антимикробни, антиоксидантни и имуностимулиращи свойства. Активните съставни елементи на рейши са тритерпеноидите, стероидите и гъбичните имуномодулиращи протеини. Те подтикват интензивността на неспецифично имунокомпетентните T- и B-клетки, и подкрепят устойчивостта на организма против разнообразни инфекции.

за имунна профилактика и понижаване на риска от вирусни и бактериални инфекции; след консултация с лекуващия експерт: може да се съчетае с стандартната терапия, с цел да форсира възобновяване и да понижи риска от усложнения; при начални признаци на неразположение, за попречване следващо развиване на инфекцията.
Производител: Natural Factors - канадска компания с 50 години опит в производството на естествени средства за здраве.

Доверете се на Анти-вирал - отбрана за цялото семейство!

* материалът е възложен от Revita

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР