Тази година зимата ще настъпи през ноември. Посрещаме я с

...
Тази година зимата ще настъпи през ноември. Посрещаме я с
Коментари Харесай

Тази година зимата идва през ноември със „Замръзналото кралство” 2

Тази година зимата ще настъпи през ноември. Посрещаме я с приказния свят на „ Замръзналото кралство 2 . Приключенската анимация, въодушевена от книгата „ Снежната кралица “ на Ханс Кристиан Андерсен, чиято първа част се трансформира в една от класиките на „ Дисни ” за всички времена, се завръща с втора част.

 Замръзналото кралство 2 Форум Филм България
В новия филмов откъс на „ Замръзналото кралство ” 2 пред феновете се открива още малко от  новите рискове, които дебнат зад всеки ъгъл, и чакат жителите на Арендел . Време е Елза, Анна и техните правилни другари да се изправят очи в очи с мистериозната загадка за тяхното кралство, която датира от антични времена.
 
Миналото не е това, което познават, и изисква доста кураж и смелост, с цел да се впуснат в неговите безкрайни загадки. Сериозни тествания и преден конфликт с непознатото чака героите.

 Замръзналото кралство 2 Форум Филм България-->
Какво се случва с магическите качества на Елза? Ще бъде ли магията задоволителна, с цел да „ замръзне “ злото вечно? Дали двете сестри ще се оправят със комплицираните и непредсказуеми изненади на ориста и предишното – отговорите на тези въпроси ще имаме през ноември, когато анимацията потегля по кината у нас.
 
Режисьори на втората част са Крис Бък и Дженифър Лий, която е и сценарист дружно с Алисън Шрьодер. Продуцент на кино лентата е Питър Дел Веко.
 Замръзналото кралство 2 Форум Филм България

 Замръзналото кралство 2 Форум Филм България
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР