Тази година забелязахме, че в Южното полукълбо, специално в Австралия,

...
Тази година забелязахме, че в Южното полукълбо, специално в Австралия,
Коментари Харесай

НА ЖИВО Здравните власти: Грипният сезон може да е по-сериоз...

" Тази година забелязахме, че в Южното полукълбо, особено в Австралия, Нова Зеландия, се регистрира много сериозен грипен сезон през нашите летни месеци, които са техните зимни месеци. Отчете се грипен сезон, който стартира много по-рано и беше много натоварен. Сравним с грипния сезон 2017-2018 година. Това накара всички специалисти по остри респираторни болести в Северното полукълбо да предизвестяват, че има възможност тази година грипният сезон да бъде малко по-сериозен ". Това оповестиха здравните управляващи на брифинг. 



" Колко сериозен ще бъде той, ние не можем да кажем сигурно, само че това което видяхме в Южното полукълбо значи, че е доста евентуално той да бъде един нормален грипен сезон с много висока активност на болесттите ", прибавиха здравните управляващи. 

Здравните управляващи се събраха с цел да дадат повече информация за ситуацията с пандемията от COVID-19 и идната грипна вълна. Участие взеха основният държавен здравен контрольор Ангел Кунчев, проф. доктор Нели Корсун, доктор Николай Брънзалов Зам.-председател на УС на БЛС.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР