Тази година за пореден път си дадохме обещание да се

...
Тази година за пореден път си дадохме обещание да се
Коментари Харесай

19 идеи за прически, които да пробвате този месец

Тази година за следващ път си дадохме заричане да се грижим по-добре за си. Това значи рядко да се връзваме на стегнат кок или опашка, които ни носят улеснение, само че пък начупват и повреждат косата ни. Също по този начин понижаваме стилизирането с помощ на преси и маши, които съществено изгарят косъма. Вместо това залагаме на семпли и естествени прически, с които освен изглеждаме ослепително, само че и поддържаме косата си здрава. 
               

бяха един от огромните трендове на миналата година, само че остават шлагер и през 2021 година. Ако през лятото ги избирахме в разнородни пастелни цветове, то през февруари се доверяваме на тъмните нюанси като черно, кафяво, сиво или пък леопардово. 
               

Разнообразяваме прическите си и с други като лента за коса, обемна диадема или изящни фиби. И въпреки всичко, основен аксесоар през този месец си остава шапката. Без значение дали избираме барета, широки периферии или шапка с помпон, елементарно ги комбинираме както с пусната коса, по този начин и с обичаната ни дълга плитка. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР