Тази година за първи път на Оскар-ите ще бъде връчена

...
Тази година за първи път на Оскар-ите ще бъде връчена
Коментари Харесай

За първи път публиката връчва Оскар

Тази година за първи път на " Оскар " -ите ще бъде връчена премия за най-хубав филм съгласно публиката. Победителят ще бъде избран посредством гласоподаване в обществените мрежи.

" От понеделник потребителите на Twitter имат опция да гласоподават за обичаните си филми от 2021 година, като разгласяват пост с хаштаг #OscarsFanFavorite, без значение дали са били номинирани за премия ", написа " The Hollywood Reporter ".

Потребителите могат да гласоподават за обичания си филм до 20 пъти дневно и до 3 март.

" Twitter е мястото, където се срещат феновете, а " Оскар " -ите са една от главните аргументи за полемика всяка година ", съобщи представителят за обществените медии Сара Росен.

Според известия в медиите въвеждането на такава категория е било препоръчано още преди връчването на премиите през 2019 година, само че тогава членовете на филмовата академия и критиците са се противопоставили на концепцията. Все още не се знае каква тъкмо премия ще получи най-популярният измежду феновете филм на идната гала. The Hollywood Reporter прецизира, че тази категория към момента не е официализирана.

Тазгодишната гала по връчването на влиятелните награди " Оскар " ще се състои на 27 март.

Източник: БГНЕС
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР