Тази година южнокорейската корпорация Samsung използва нов бизнес модел, който

...
Тази година южнокорейската корпорация Samsung използва нов бизнес модел, който
Коментари Харесай

Galaxy J7: технически характеристики от бенчмарка

Тази година южнокорейската корпорация Samsung употребява нов бизнес модел, който очевидно не може да се назова сполучлив. Днес в мрежата попадна информация за смарт телефона Galaxy J6 с пластмасов корпус, а също и много висока цена спрямо техническото съоръжение. Днес, на 18 май 2018 година, бе тестван в бенчмарка Geekbench смарт телефона Samsung Galaxy J7 (2018), с помощта на което можем да научим техническите му характерности.


Апаратът под номера на модела SM-J737A има 8-ядрения процесор Exynos 7870 Octa с тактова периодичност от 1,6 Ghz. Освен това, мобилното устройство има 2 GB оперативна памет, а в качеството на операционна система се употребява Android 8.0 Oreo с поддръжка на функционалността Project Treble за бързо приемане на актуализации. В едноядрения режим в теста, продуктивността на телефон е 737 точки, а в многоядрения – 3722.

За останалите особености на това мобилно устройство не е нужно да приказваме, само че явно, че смарт телефонът ще бъде артикул от входно равнище. В най-хубавия случай, той ще получи NFC за работа с платежната система Samsung Pay, а в най-лошия – корпус от пластмаса и остарели модули за връзка. Очевидно е, че търсенето на новото устройството ще зависи от цената му.



Очаква се, че формалното показване на Samsung Galaxy J7 (2018) ще се случи в понеделник, 21 май 2018 година. Той би трябвало да се появи в Индия, само че не е известно кои тъкмо телефони ще бъдат обявени от южнокорейския производител по време на събитието. Известно е единствено, че това ще бъде един или няколко продукта на налични цени.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР