Тази година Яна Средкова е решила да разчупи клишетата и

...
Тази година Яна Средкова е решила да разчупи клишетата и
Коментари Харесай

Мисис България Яна Средкова набира средства за възрастни двойки в нужда

Тази година Яна Средкова е решила да разчупи клишетата и кани всички свои другари на брънч, по време на който ще се организира базар, а със събраните средства Яна ще обезпечи хранителни артикули за възрастни двойки в селата към София. Очаква се в базара присъединяване да вземат известни персони от политическия и бизнес хайлайф.

„ Решихме тази година коледният базар да премине под формата на брънч. Освен да дарят средства, хората ще могат да се срещнат, да поговорят в неофициална конюнктура. Най-голямата изненада е за дребните ни посетители! За тях Дядо Коледа е приготвил доста дарове и изненади”, разкрива Мисис България.

От години Яна Средкова се е посветила на идеята да оказва помощ на фамилии с репродуктивни проблеми. Зад гърба си тя има голям брой благотворителни акции за набиране на средства, с цел да сбъдне най-съкровената фантазия за всяко семейство - да има лична рожба. Яна е омъжена, има три деца. Тя развива сполучлив бизнес със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bаsket.

Носителка е на купите „ Мисис България Свят 2018”, „ Мисис Европейски съюз 2019 “ и на редица влиятелни оценки, измежду които „ Бизнесдама на годината “, „ Мис Бизнес на високи токчета “ и други
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР