Тази година всички очакваха, че звездите на Оскарите ще заложат

...
Тази година всички очакваха, че звездите на Оскарите ще заложат
Коментари Харесай

Най-стилните на червения килим

Тази година всички чакаха, че звездите на Оскарите ще заложат на черното облекло, с цел да поддържат всички дами, потърпевши от полов тормоз и дискриминация. Това обаче не се случи. Всички звезди се появиха с красиви и разнородни на цвят рокли. Салма Хайек, Мира Сорвино и Ашли Джъд бяха кралиците на аления килим. Никол Кидман се открои с дълга рокля в синьо.

Звездата бе заложила на доста лек грим и семпла прическа. Мерил Стрийп пък показва съвършената си фигура в дълга алена рокля с надълбоко деколте. Актрисата Ема Стоун не се появи с дълга вечерна рокля, а с черен панталон и красиво сако. Дженифър Лорънс също изглеждаше прелестно в своята рокля, въпреки да имаше някои неудобниситуации с презрамката си, която постоянно падаше.

Дженифър Гарнър сходно на Кидман, също бе избрала рокля в синьо, само че в напълно друг жанр. Актрисата Рита Морено пък облече същата рокля, с която бе и на премиите Оскар през 1962 година, когато тя завоюва. Тя е притежател на цялостен комплект награди в шоубизнеса – Еми, Грами, Оскар и Тони.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР