Тази година в ожесточена конкуренция в третия сезон на “Маскираният

...
Тази година в ожесточена конкуренция в третия сезон на “Маскираният
Коментари Харесай

Ето под какво се крие Рафи в Маскираният певец

Тази година в яростна конкуренция в третия сезон на “Маскираният певец” влизат 14 нови маски, като от шоуто към този момент показаха част от тях – Гъбарко и Камъкът . “Добро утро, аз съм ГЪБАРКО. Готов съм да вляза в борба и да остана до финала! Никога няма да ме познаете!”, даде поръчка още първата маска. „ Здравейте! Аз съм КАМЪКЪТ! Обещавам да тежа на мястото си и да ви затрудня много”, последва закана и от идната маска.



Зрителите се чудят дали под нея се крие Рафи, който е задоволително невисок за костюма или абонирания за предаването Къци Вапцаров.Автор на маските е Кремена Халваджиян, която неотдавна призна, че около работата по „ Маскираният артист “ две лета нямала време за същинска отмора. Този август обаче тя отиде в обичаната си Италия, тъй като наела повече хора. „ Предишни години две девойки шиеха костюмите, друго ателие правеше маските.

Последния костюм го довършвахме, до момента в който към този момент се снимаха визитките. От края на май, до август в това число. Този път започнах още преди да свършат “Капките”. Започнах да ги мисля, да диря хора. Сега работя с доста реализатори, с цел да стане по-бързо. Всеки е поел по два, по три костюма “, обясни стилистката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР