Тази година в журито ще се включат Богдана Трифонова –

...
Тази година в журито ще се включат Богдана Трифонова –
Коментари Харесай

Стартира седмото издание на ИКЕА „Вълшебен конкурс“

Тази година в журито ще се включат Богдана Трифонова – радио и ефирен водещ, Александра Димитрова– художник-дизайнер и възпитател в детски теоретичен център „ Музейко “, доктор Джейн Муита – представител на УНИЦЕФ за България и Мая Велянова – управител връзки и интериорен дизайн в ИКЕА.

 ИКЕА отстранява от асортимента си алкалните акумулатори за еднократна приложимост до 2021 ИКЕА отстранява от асортимента си алкалните акумулатори за еднократна приложимост до 2021
ИКЕА разгласи, че стартира да лимитира производството и продажбата на алкални акумулатори с наклонността да предлага от ден на ден акумулаторни т...
Шестте мислени герои-победители от миналогодишния конкурс са към този момент създадени и са част от сбирката плюшени играчки SAGOSKATT. Традиционен сътрудник на акцията в България ще е УНИЦЕФ, а всички доходи от продажбите на играчките ще отидат в интерес на програмата против насилието в учебно заведение „ Стъпки дружно “.
„ Кампанията „ Ела да играем “ не е просто временен план на ИКЕА, а целогодишно придвижване, зад което заставаме от години. Чрез нея ние целим да запалителен дребни и огромни да играят повече, защото това е незаменима човешка нужда. Играта ни оказва помощ да творим, да поддържаме връзка, да преоткриваме света към нас, да разпускаме и да се зареждаме с положителни страсти. Всичко, несъмнено, придобива още по-голям смисъл, когато е обвързано с идея. ИКЕА България поддържа програмата на УНИЦЕФ за сигурна учебна среда и предварителна защита на издевателството и насилието. За нас е значимо децата да се усещат сигурни, да споделят своите хрумвания и да порастват и учат в подкрепяща среда “, показа Мая Велянова, управител връзки и интериорен дизайн в ИКЕА.
До края на годината ИКЕА ще изненада посетителите в магазините си с поредност от радостни провокации като играта „ Открий 10-те разлики “ или „ Раздвижи се с Мечо-треньор “, тъй като с изключение на за развлечение, игрите са идеални за насърчаване на въображението и създаване на положителни прочувствени връзки в фамилията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР