Тази година трябва да забравим за ваканции. Само така ще

...
Тази година трябва да забравим за ваканции. Само така ще
Коментари Харесай

Курц със сигнал - без външен туризъм, за да няма втора вълна на зараза с COVID-19

Тази година би трябвало да забравим за ваканции. Само по този начин ще се преборим с разпространяването на ковид. Това сподели австрийският канцлер Себастиан Курц.
" Свободата на напредване ще бъде по-различна. Тя доста зависи от развиването на обстановката в някои страни. Не би трябвало да разрешаваме вирусът още веднъж да ни бъде импортиран извън ", сподели Курц. Според него " с цел да бъде избегната нова втора вълна на болестта, която може да бъде доста по-опасна от сегашната, няма да има безкрайна независимост при напредването, такава каквато е имало при пътуванията преди болестта ". Това ще продължава по този начин до момента в който " няма ваксина, медикаменти, до момента в който съжителстваме с заболяването, " сподели още той.
" В света ще има страни, където няма да има проблеми, само че ще има и страни, където тази заплаха ще съществува. Всичко ще зависи от съответната обстановка. В дълготраен проект задачата е да бъдат отстранени вътрешните граници в Европа, само че никога няма да избързваме ", акцентира австрийският канцлер.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 5 април "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР