Тази година традиционният шумен купон след края на шоуто „Като

...
Тази година традиционният шумен купон след края на шоуто „Като
Коментари Харесай

Без Маги и Луна на купона на Капките

Тази година обичайният гръмък ваучър след края на шоуто „ Като два капки вода” не се състоя поради ковида, само че участниците въпреки всичко се събраха да отпразнуват финала, видя Hotnews.bg. В центъра на масата е спечелилият Фики със брачната половинка си, а компания му вършат Маги Джанаварова, JJ, Димитър Маринов и Галя. Заедно с тях е и част от екипа на предаването, само че без продуцента Магърдич Халваджиян.

Досега постоянно финалните купони се организираха в заведението на жена му, само че сега то към момента е затворено. Халваджиян обаче има мотив да почерпи, тъй като се похвали в обществените мрежи: „ Когато всичко свърши имах чувството, че финалът на “Капките” беше доста, доста добър! Резултатите потвърдиха чувството ми! 51% пазарен дял! Такова знамение не бях виждал! Най-гледания край на шоуто за всички осем сезона! Благодаря на Публиката, на екипа и на Нова!”

Сред празнуващите не е и Луна, която много походи по нервите на екипа и участниците. Халваджиян призна в ефир, че при започване на шоуто е има диалог с нея в опит да спре много странното й държание. Той й обяснил, че желае шоуто да продължи да забавлява, а не да напряга в така и така сложната обстановка и луна се съобразила с молбата му.

фотография:инстаграм
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР