Тази година традиционният шумен купон след края на шоуто „Като

Тази година традиционният шумен купон след края на шоуто „Като ...

Без Маги и Луна на купона на Капките.


Тази година традиционният шумен купон след края на шоуто „Като два капки вода” не се състоя заради ковида, но участниците все пак се събраха да отпразнуват финала, видя Hotnews.bg. В центъра на масата е победителят Фики със съпругата си, а компания му правят Маги Джанаварова, JJ, Димитър Маринов и Галя. Заедно с тях е и част от екипа на предаването, но без продуцента Магърдич Халваджиян.

Досега винаги финалните купони се провеждаха в заведението на жена му, но в момента то все още е затворено. Халваджиян обаче има повод да почерпи, защото се похвали в социалните мрежи: „Когато всичко свърши имах усещането, че финалът на “Капките” беше много, много добър! Резултатите потвърдиха усещането ми! 51% пазарен дял! Такова чудо не бях виждал! Най-гледания финал на шоуто за всички осем сезона! Благодаря на Публиката, на екипа и на Нова!”

Сред празнуващите не е и Луна, която доста походи по нервите на екипа и участниците. Халваджиян призна в ефир, че в началото на шоуто е има разговор с нея в опит да спре доста странното й поведение. Той й обяснил, че иска шоуто да продължи да забавлява, а не да напряга в и без това трудната ситуация и луна се съобразила с молбата му. 

снимка:инстаграм

Източник: hotnews.bg