Тази година темата обхваща филмови герои по пътя към постигането

...
Тази година темата обхваща филмови герои по пътя към постигането
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и Летисия Каста в календара на Pirelli за 2019

Тази година тематиката обгръща кино герои " по пътя към постигането на задачите си " или " към този момент постигнали задачите си в живота ". Мисти Копленд и Келвин Роял III се появяват като танцьори и любовници. Копленд играе и стриптизьорка. Летисия Каста играе художничка, която живее с приятеля си - в ролята е Сергей Полунин. Джулия Гарнър влиза в ролята на фотограф в ботаническа градина. Тя желае да снима портрети и към нея се причислява моделът Астрид Ейка. Джиджи Хадид играе сполучлива жена един до друг с приятеля си - дизайнерът Александър Уанг. Двамата са снимани в апартамент в Ню Йорк. Британският фотограф Албърт Уотсън, който постоянно снима и за Vogue, за първи път поема ангажимент за паметния календар. Компанията за автомобилни гуми прави всяка година извънредно издание, което подарява на клиенти и звезди. Снимките за Pirelli са били направени за към 10 дни през април в Маями и Ню Йорк.
Календарът излиза за първи път през 1963 година и до 1974 се появява всяка година, само че следва 10-годишна пауза, като след възобновяване му е издаван всяка година до ден-днешен.

Албърт Уотсън е роден в Шотландия през 1942 година и е основал доста известни фотоси - включително портрети на Стив Джобс и Алфред Хичкок. Негови фрагменти са оповестени в някои от най-големите списанията като Time, Rolling Stone и Harper`s Bazaar. Той снима и акциите на огромни марки като Prada, Levi`s, Revlon и Chanel.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР