Тази година сме по-силни и можем да се преборим за

...
Тази година сме по-силни и можем да се преборим за
Коментари Харесай

Краси Гайдарски: В Добруджа да му мислят, ние отиваме да ги бием

Тази година сме по-силни и можем да се преборим за купата, убеден е центърът на ЦСКА

Един от най-опитните волейболисти на ЦСКА – Красимир Гайдарски изрази убеденост, че отборът ще запише втори следващ триумф в източна България в границите на седмица. Армейците започнаха стремително с 3:0 при визитата си на Черно море, а в петък им следва посещение на Добруджа. Съставът на Пламен Христов изненада първенеца Нефтохимик, печелейки с 3:0 посред Бургас.

„ За мен успеха на Добруджа не е кой знае каква изненада, тъй като имат добър тим. Бургас, в този си тип, не е същият като предходната година. Липсват близнаците Братоеви сега, откакто Георги е контузен, а Валентин отпътува за Япония, което дава отражение и има разлика. По-скоро е изненада, че Нефтохимик не взе гейм, в сравнение с самата загуба. Със сигурност в Добрич ще ни бъде тежко, не се колебая. Момчетата на личен терен играят добре, публиката ги поддържа, а в този момент тази победа над Нефтохимик ще им даде в допълнение самочувствие и криле. Но нас това не ни интересува, имаме самочувствието, готови сме и те да му мислят. Разполагат с добър тим като цяло, при всички положения Чернокожев е сериозен плюс за тях, главният им изпълнител и през него ще минават по-голямата част от офанзивите. Дано да успеем да се преборим и да вземем втора победа. Опитът е на наша страна и може да се окаже решителен в един миг. Всяко нещо може да даде отражение в избрана обстановка. Отиваме за победа, както във всеки мач, тъй че ще забележим какво ще стане”, сподели Гайдарски.


35-годишният централен блокировач е безапелационен, че ЦСКА има сили да завоюва купата през актуалната акция. „ Определено отборът ни ще бъде по-силен този сезон. Най-малкото една година повече сме дружно, не направихме доста промени. Сработката и качествата на състезателите би трябвало да сме ги развили. Това би трябвало да е плюс. ЦСКА може да е първенец, само че шампионата е дълго, занапред стартира постоянният сезон. Въпросът е най-после, кои тимове ще са в най-хубава кондиция и с минимум травми. Това са факторите, които ще окажат въздействие, тъй като ние другояче самочувствието си го имаме. Тръгнахме добре, победихме чисто Черно море във Варна, което не бе елементарно, поради че това е тим, който не е на нашето равнище, само че пък е първи мач, а като подобен постоянно има известно напрежение. Засега тимът е добре, като изключим някои контузени състезатели, само че е хубаво, че контузиите отшумяват. Оптимист съм, шампионата е може би по-оспорвано. Поне такова се чака да бъде. Надявам се, че ние ще се представим добре през цялото време, до самия край. Минимум един край е редно да играем. Колкото до противниците, Хебър е този, който надгради и за мен е по-добър от предходната година. Започнаха подготовка по-рано, само че във времето ще си проличи каква им е силата”, сподели още някогашният национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР