Тази година ще се навършат 18 години от атентата над

...
Тази година ще се навършат 18 години от атентата над
Коментари Харесай

In the Shadow of the Towers: Stuyvesant High, HBO и една нова гледна точка на 11 септември 2001 г.

Тази година ще се навършат 18 години от атентата над кулите близнаци в Ню Йорк. Само мисълта за тогавашните събития е задоволителна, с цел да ни се смръзне кръвта.

" Лед върху огън ", HBO, Леонардо ди Каприо и какво ще забележим в документалния филм
" Лед върху огън " и по какъв начин да спрем климатичните промени

Документалният филм на Леонардо ди Каприо има за цел да промени метода ни на мислене

За тези 18 години видяхме много документални филми, които ни направиха съпричастни на нещастието, само че HBO са се заели със задачата да ни показват 11 септември 2001 година по по-различен метод.

За задачата в In the Shadow of the Towers: Stuyvesant High ще чуем разказите на осем души, които по това време са били възпитаници и са станали директни очевидци на атентата и ужаса, който той отприщи.

Разказите им ще ни покажат една нова и по-различна позиция на събитията и по какъв начин са се чувствали младежите, изправени пред сходен смут. Премиерата на In the Shadow of the Towers: Stuyvesant High е на 11 септември.

Според BroadwayWorld, тогава ще дебютира и късият документален филм What happened on September 11, който е предопределен за по-младата публика и ще има за цел да показа събитията по наличен за децата метод. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР