Тази година шествието „ Да запазим децата от разврата“ ще

...
Тази година шествието „ Да запазим децата от разврата“ ще
Коментари Харесай

Национална съпротива с шествие против гей парада

Тази година шествието „ Да запазим децата от разврата “ ще стартира на 09.06.2018 година от 18 часа на Пилоните на НДК! Както знаете, тази година с изключение на непознатите посолства, а и Столична община поддържа „ гей парада” финансово ( пари от налозите на българите ), само че за жалост очевидно е поела и ангажимент да пречи на нашето шествие!

Това обявиха в писмо до медиите от Национална опозиция.

Вчера получихме позвъняване от самата община, в което, представете си, ни желаеха пари за провеждането на митинг!?! Точните думи им бяха: - „ кажете ни какъв брой индивида ще участват на вашето мероприятие, с цел да изчислим каква такса би трябвало да заплатите за употребяваната повърхност?!? “.

Това, несъмнено, съгласно нас е в безусловно нарушаване на всички закони за провеждането на каквито и да е било цивилен мероприятия. За жал столична община не за пръв път действа сходно! Ще напомним, че през 2011 година в прорез със закона шествието ни беше спряно, а предходната година на мястото на нашето събитие, беше позволен парада на содомитите! Това е явен знак, че нормалността в България стартира да бъде преследвана за сметка на деградивни, патологични и гнусни течения привнесени извън, които по всякакъв начин се пропагандират и даже постановат със мощ! Това е явен симптом и че макар безапелационното нежеланието на българите да се ратифицира Истанбулската спогодба, ръководещите не престават да работят за използването й! Най-странно от всичко е, че гей-парадът твърди, че е шествие за пълноправие, само че на всички е ясно, че е шествие за привилегии!

Българи, към този момент на всички ни излиза наяве, че ръководещите са поели по път, който е гибелен за душите на българските деца! Вече за всички е явно, че те предават българските деца на извратеняци и техните гнусни нагони! Затова ви приканваме да дойдете и дружно да се преборим за запазването на децата от разврата! Нека не разрешаваме педерастията да навлиза в българските учебни заведения!

Когато патологията се трансформира в норма, а нормалността в патология, съпротивата е наложителна!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР