Тази година се отличава с много новости около Висшето училище

...
Тази година се отличава с много новости около Висшето училище
Коментари Харесай

ВУЗФ откри две нови бакалавърски програми

Тази година се отличава с доста новости към Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ). Освен, че ВУЗФ отпразнува 15 години от основаването си, в този момент университетът откри и две нови бакалавърски стратегии. Новите специалности, за които зрелостниците към този момент могат да аплайват са „ Бизнес стопанска система,предприемачество и нововъведения “ и " Бизнес осведомителни системи и връзки ".

„ Продължаваме политиката си да откриваме стратегии, които да основават освен положителни експерти, само че и водачи и готови мениджъри. Горди сме с това, че съумяваме – над 90% от студентите ни стартират работа още до момента в който учат или незабавно, откакто завършат, а 30% от тях заемат мениджърски позиции. Това значи, че в действителност съумяваме да подготвим студентите си “, безапелационна е Детелина Смилкова, вицепрезидент на ВУЗФ.

В компетентност „ Бизнес осведомителни системи и връзки “ студентите ще получат знания в две атрактивни области - стопанска система и осведомителни технологии. В програмата се учат предмети като бизнес интелиджънс системи, осведомителни системи и технологии в ръководството, когнитивни процеси и взимане на решения, а приключилите ще имат опция да се осъществят като експерти, които да изготвят софтуерни решения в разнообразни области на стопанската система.

Другата нова компетентност – „ Бизнес стопанска система, предприемачество и нововъведения “, е основана особено за тези, които желаят да основат и развият собствен личен бизнес или да основат сполучлива кариера като функционални експерти и мениджъри. Студентите ще се образоват в области като маркетинг, нововъведения, вложения, финанси, човешки запаси, организация на производството, логистика.

Приемът във ВУЗФ тази година ще продължи до 25 септември. Дотогава дванадесетокласниците могат да аплайват както за някоя от новите стратегии, по този начин и за други специалности като „ Бизнес логика на психиката “, „ Международни финанси “ и „ Финансов мениджмънт и маркетинг “, като изпратят есе на настояща тематика и попълнят онлайн тест. При образуването на спортния бал се взимат оценките от тях, от дипломата за приблизително обучение и от издържаните матури.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР