Тази година се навършват 25 години от премиерата на хитовия

...
Тази година се навършват 25 години от премиерата на хитовия
Коментари Харесай

Звездите от Приятели се събират за 25-годишнината на...

Тази година се навършват 25 години от премиерата на хитовия сериал „ Приятели “. Историята за шестима души, които се сблъскват с действителността, съумя да разсмее редица генерации в продължение на 10 години. Още с премиерата си през 1994-а Рейчъл (Дженифър Анистън), Рос (Дейвид Шуимър), Фийби (Лиса Кудроу), Джоуи (Мат ЛеБланк), Моника (Кортни Кокс) и Чандлър (Матю Пери) се трансфораха в любимци на почитателите.

Историите за това какви са били връзките сред актьорите зад камера също помогнаха любовта на хората към тях в никакъв случай да не стопира. От това, че сериалът е същинският пробив на всички до това, че е имало единодушие заплатите на всички да са равни.

Шестимата са ходили до продуцентската компания, с цел да договарят за покачвания. За всичките 10 години нито веднъж не се чу за разправии сред актьорите или пък екипа на сериала.

Сниман пред същинска аудитория, „ Приятели “ се трансформира във феномен, който мъчно може да бъде сменен даже и след 25 години. Още повече, че шегите, включени в епизодите, няма да бъдат правилни в наши дни и най-вероятно ще обидят редица организации.

Все отново, времето върви и тази година се навършват 25 години от премиерата. В Съединени американски щати това е нещо като празник, защото към този момент сума ти събития се провеждат по този мотив. В избран брой кина ще бъдат излъчени най-любимите епизоди на почитателите като тези, които съумеят да се снабдят с билети, ще станат очевидци и на забавни неща, случили се зад кулисите.

Източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР