Тази година се навършват 10 от издигането на съвместното развитие

...
Тази година се навършват 10 от издигането на съвместното развитие
Коментари Харесай

Навършиха се 10 години от началото на стратегията за съвместно развитие на Пекин, Тиендзин и Хъбей

Тази година се навършват 10 от издигането на взаимното развиване на Пекин, Тиендзин и Хъбей в национална тактика, която реализира забележителни резултати. Митнически данни демонстрират, че през това десетилетие „ Пекин-Тиендзин-Хъбей “ се е стремял към превръщането си в район на високо равнище за отваряне към света, в следствие общата стойност на външната му търговия се е нараснала от 3,74 трилиона юана през 2014 година на 5,03 трилиона юана през 2023 година, което съставлява растеж от 34,4 %.

През последните 10 години равнището на интеграция на иновационната и индустриалната верига, както и веригата на доставките в района „ Пекин-Тиендзин-Хъбей “ продължава да се покачва, а продуктивността в новите й форми се разраства с ускорени темпове.

Същевременно броят на свободните митнически зони в района се е нараснал от 2 на 11, а размерът на вноса и износа им към този момент съставлява 7,1% от този на цялата страна. Всичко това демонстрира, че районът за взаимно развиване „ Пекин-Тиендзин-Хъбей “ навлиза в нов стадий в построяването на демонстрационна платформа за въвеждане на политиката за отваряне и първокачествен напредък.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3950Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед18295Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед62832Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед52425Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед38778Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед375711Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед233643Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115195Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед98044Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....  Николай Витанов, пряк конфликт, НАТО, Русия Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР