Тази година Радев е патрон на честванията и трябва да

...
Тази година Радев е патрон на честванията и трябва да
Коментари Харесай

Решено! Владимир Путин Идва В България!

Тази година Радев е патрон на честванията и би трябвало да отиде за откриването на подготвяната галерия и да се включи в културната стратегия.

На 7 май ще е церемонията по встъпване в служба на съветския президент Владимир Путин.

“Планират се визити както на българския държавен глава в Русия, по този начин и на съветския президент в България. Точните дати са в развой на уточняване ”, сбити бяха обаче от президентството, оповестява " 24 часа ".

Очаква се по-късно и аудиенция на съветския президент у нас. Още предходната година Румен Радев предложения Владимир Путин. Той трябваше да пристигна за честванията на 140 години от Освобождението на 3 март, само че поради изборите в Русия на 18 март визитата не се състоя - тогава бе разгарът на акцията. А съветската делегация бе водена от Московския патриарх Кирил, който провокира скандал с рецензиите си към Радев и българските политици за това, че са отдали респект и на други нации, взели участие в освобождението на България под знамената на съветския император, омаловажавайки съгласно него приноса на Русия.

Създалото се напрежение бе туширано и незабавно след преизбирането на Путин българският президент му изпрати приветствен адрес, в който изрази вяра двете страни да работят дружно “за разгръщането на съществуващия капацитет на двустранно взаимноизгодно съдействие в разнообразни области, в интерес и за богатството на нашите два народа ”.

Очакванията са Путин да пристигна в България до края на тази година.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР