Тази година продуцентът Магърдич Халваджиян и половинката му –Кремена празнуват

...
Тази година продуцентът Магърдич Халваджиян и половинката му –Кремена празнуват
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян: Маги ме сваляше провесен на една ръка от балкона на 8-ия етаж. Успя!

Тази година продуцентът Магърдич Халваджиян и половинката му –Кремена честват 29-години брак, научи HotArena.

В изявление за „ 24 Часа ” Кремена Халваджиян споделя забавни детайлности от взаимния им живот. Тя твърдо има вяра, че двама души или се намират, или не. „ За да се намерят те би трябвало да са си доста близки като нрав. Ние гледаме в една посока и разбирането ни за света е доста близко. Естествено правили сме взаимни отстъпки през годините, само че те с а доста дребни. Колкото сме идентични, толкоз сме разнообразни. Първите 10-15 години излизахме непрекъснато дружно, После той избра като му се натрупа работа да седи на безшумно и да почива. При мен е тъкмо обраното, Моят антистрес е да съм на шумно и да танцувам цяла нощ ”, споделя Кремена.

Запознал ги другар на Маги – Милен Чечов.

Той решил че двамата са родени един за различен. Водил го няколко пъти в дома й, само че не могли да я открият. Накрая я немерили.

„ Като го вкара у дома Маги влезе с една нахлупена шапка и сподели: „ Аз съм режисьор от Холивуд! ” Викам си: „ Този пък! ”, смее се половинката на продуцента.

Двамата почнали да излизат в общи компании, след това да се канят по купони. „ Спомням си, че ме впечатли, до момента в който бяхме на ваучър. Маги се провиси на едната си ръка от балкона на осмия етаж. Негов другар като го видя незабавно го издърпа вътре. Все отново ме впечатли, само че и ме уплаши ”.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР