Тази година постоянно се появява някой нов тренд за цвета

...
Тази година постоянно се появява някой нов тренд за цвета
Коментари Харесай

Странните цветове за косата продължават – запознайте се с тренда “чай с мляко”

Тази година непрекъснато се появява някой нов тренд за цвета на косата, кръстен на нещо за ядене, или в тази ситуация за пиянство. Последното попълнение в листата се споделя “чай с мляко ”.

Запознахме ви с “ягодовото русо “, както и “шоколадов кейк “, в този момент идва ред на косата в цвят “чай с мляко ”. Всички тези трендове звучат доста апетитно и стоят също толкоз добре като цвят на прическата, само че в действителност множеството от тях сме ги виждали доста пъти преди.

Обикновено тези трендове за забавни имена към към този момент вижданите нюанси идват от Азия и подобен е казусът и с последната обсесия на потребителите в Instagram.

Чаят с мляко в действителност доста наподобява на миналогодишната гореща наклонност на лятото – русо омбре от по-тъмен към по-светъл цвят. Не отхвърляме, че наподобява ужасно и е съвършен избор за горещия сезон, само че звучи като че ли фризьорския салон скоро ще замязя повече на сладкарница.

Според фризьорът, основател на концепцията, Оливия Смали, този цвят на косата се откроява, тъй като балансира топли и студени тонове, което прави визията по-дръзка и красива.

“Ако желаете да постигнете този цвят, обърнете внимание на фризьора си върху преливането от топли златисти нюанси в корените към студени светли отенъци на русото в краищата ”, поучава тя.

В галерията можете да намерите още фотоси на визията, които ще ви оказват помощ да прецените дали и вие желаете да се включите към феновете на наклонността.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР