Тази година отново ще бъде извършен ремонт на Градския басейн

Тази година отново ще бъде извършен ремонт на Градския басейн ...

Ремонт на басейна в Асеновград, откриват сезона в края на май.

Тази година отново ще бъде извършен ремонт на Градския басейн в Асеновград. Ремонтните дейности вече стартираха, след като бяха извършени необходимите процедури, съобщи кметът на града Емил Караиванов. Инвестицията ще е в размер на над 100 000 лева с ДДС.
До началото на новия летен сезон в плувния комплекс на Асеновград трябва да има два реновирани детски басейна. Ще има и нова сграда, в която ще се помещават лекарски кабинет, спасители и санитарни и складови помещения. Ремонтът трябва да извърши в срок до 40 дни от възлагането му. "Обезопасен и основно ремонтиран ще бъде и каналът край Градския басейн, макар обектът да не е общинска собственост", посочи кметът.
По думите му, плувният сезон в Асеновград ще бъде открит още в края на месец май, когато се очаква да завърши изцяло обновяването на детските басейни. След ремонта ще има възможност за поставяне на нови шезлонги и чадъри. Ще бъде изграден и детски кът с люлки и пързалки. Няма да има промяна в досегашните цени за вход в комплекса, който ще е с работно време от 08:00 ч. до 20:00 ч.

Източник: actualno.com