Тази година отново ще бъде извършен ремонт на Градския басейн

...
Тази година отново ще бъде извършен ремонт на Градския басейн
Коментари Харесай

Ремонт на басейна в Асеновград, откриват сезона в края на май

Тази година още веднъж ще бъде осъществен ремонт на Градския басейн в Асеновград. Ремонтните действия към този момент стартираха, откакто бяха осъществени нужните процедури, заяви кметът на града Емил Караиванов. Инвестицията ще е в размер на над 100 000 лв. с Данък добавена стойност.
До началото на новия летен сезон в плувния комплекс на Асеновград би трябвало да има два реновирани детски басейна. Ще има и нова постройка, в която ще се обитават лекарски кабинет, спасители и санитарни и складови пространства. Ремонтът би трябвало да извърши в период до 40 дни от възлагането му. " Обезопасен и главно ремонтиран ще бъде и каналът край Градския басейн, въпреки обектът да не е общинска благосъстоятелност ", уточни кметът.
По думите му, плувният сезон в Асеновград ще бъде открит още в края на месец май, когато се чака да приключи напълно обновяването на детските басейни. След ремонта ще има опция за слагане на нови шезлонги и чадъри. Ще бъде построен и детски ъгъл с люлки и пързалки. Няма да има смяна в досегашните цени за вход в комплекса, който ще е с работно време от 08:00 ч. до 20:00 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР