Тази година Оливия Уайлд навърши 38 г. и все още

...
Тази година Оливия Уайлд навърши 38 г. и все още
Коментари Харесай

Когато Оливия Уайлд се разходи без сутиен

Тази година Оливия Уайлд навърши 38 година и към момента продължава да ни изумява с безупречната си визия. Винаги стилна, по-често елегантна в сравнение с небрежна и на моменти предизвикателна. Истинско фешън ентусиазъм.
 Оливия Уайлд, Джейсън Судейкис, мистериозният плик на Comic Con и правосъдната борба за децата им
Какво има в мистериозния плик в ръцете на Оливия Уайлд

Изненадааааааа

Една от запазените марки на актрисата и режисьор е да се появява в цветни костюми. В никакъв случай не бихме споделили, че ни е доскучало да я виждаме съвсем постоянно облечена с тях, даже в противен случай. Те просто толкоз доста ѝ отиват, че даже би ни било необичайно, в случай че в някой миг реши да направи дръзка промяна в дрешника си.

Последно Оливия Уайлд ни впечатли с яркозелен костюм на Chanel и очевидно че е избрала да продължи да опитва и с други цветове на дъгата за костюмните си визии.
 Снимка 588519

С яркочервен костюм (по-точно в черешов цвят) тя бе видяна тя по време на небрежна разходка из улиците на известния квартал Манхатън в Ню Йорк. Панталоните са дълги, с разкроени крачоли - напълно предвидимо, щом сме наясно, че са част от костюм.

Приковаващото погледа в тоалета на Оливия Уайлд обаче е сакото. И най-конкретно - това, което се крие под него. Всъщност, безусловно нищо не се крие под него и това е най-примамливата част, защото актрисата е излязла самоуверено на открито по без риза, че даже и без сутиен.

И даже и това фешън решение да ни се коства необичайно, в случай че му хвърлим още един-два погледа, по-вероятно бихме оценили стилното му осъществяване. Сакото е обичайно дълго, с дълги ръкави, подплънки на раменете и надълбоко изрязано V-образно деколте, което разкрива малко повече кожа. И то единствено едвам загатне.
 Оливия Уайлд, Флорънс Пю, Шая Лебоф,
Напреженията към " Не се тревожи, скъпа "

Уволнила ли е Оливия Уайлд Шая Лебоф и в обтегнати връзки ли е с Флорънс Пю

Оливия Уайлд несъмнено знае по какъв начин да прикове погледите към себе си. А и доста старания от нейна страна не са даже нужни. Така или другояче, тя се радва на много внимание и интерес около излизането на " Не се тревожи, скъпа ". А в него можем да я забележим и като режисьор, и като актриса - филмът е към този момент в кината.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР