Тази година няма лято. Тази година за нас е време

...
Тази година няма лято. Тази година за нас е време
Коментари Харесай

Цветанов с остра реч към съпартийците си: Тази година няма лято, подготвяйте се за изборите

Тази година няма лято. Тази година за нас е време за непоклатимост на България и тя може да бъде показана единствено и само, когато имаме отличния резултат. За ГЕРБ втори в изборна надпрева е резултат, който не би трябвало да чува никой на национално равнище.

Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ в тирада към своите съпартийци на Национална работна среща на партията, която се организира в НДК. " Основният акцент е подготовката ни за локалните избори, когато можем да представим на гласоподавателите това, което направихме дружно с европейските институции, с националните институции и с локалните инстутции ", посочи Цветанов.

Той е безапелационен, че съперниците на ГЕРБ ще бъдат безкомпромисни в представянето на подправени вести. " Те ще бъдат безкомпромисни в манипулирането на българското общество, тъй като през всичките тези години, когато са имали опция да ръководят, те в никакъв случай не са имали тази опция да показват забележими резултата, каквито ГЕРБ показва през последните 10 години ", съобщи Цветанов.

Той означи, че съперниците на ръководството боравят с подправени вести, с цел да се опълчват на една добра политика. " Можем да покажем какво постигнахме в областта на образованието, тъй като то е главният ни акцент в управническия ни мандат. В образованието успяхме през последните 2 години да имаме 950 млн. лв. повече разноски. Това регистрират ли го нашите съперници? ", попита Цветан Цветанов.

По негови думи всички в ГЕРБ могат да бъдат с високо вдигната глава, тъй като всичко, което са създали, са го създали водени от публичния интерес. " Имаме призванието да бъдем част от мощна и обединена Европа ", съобщи Цветанов.

Той уточни още, че след изборите за членове на Европейския парламент, ГЕРБ ще има 2 дни да възвърне силите си. " От 1 до 30 юни всяка една конструкция на база напътствията, които ще бъдат изпратени, ще би трябвало да организира номинационни събрания за бъдещите кметове и общински съветници. Тогава би трябвало да се направи разбор, с цел да можем, когато обсъждаме номинациите, да забележим каква е дейната роля на всеки един кмет по места, на всеки един общински консултант ", означи Цветан Цветанов.

Той се обърна към новите членове на ГЕРБ: " Това не е привилегия, а извънредно огромна отговорност, тъй като би трябвало да показвате капацитет, а не да петните името на партията ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР