Тази година няма лято, предупреди заместникът на Бойко БорисовВсеки от

...
Тази година няма лято, предупреди заместникът на Бойко БорисовВсеки от
Коментари Харесай

Цветанов: Ще има много довършени магистрали, ако спечелим евровота

Тази година няма лято, предизвести заместникът на Бойко Борисов

Всеки от нас да осъзнае отговорността си за идващите европейски и локални избори. Това е силата на ГЕРБ - когато всички работим дружно. За мен даже акцентът тази година са локалните избори. Но най-вълнуващи са европейските избори. В момента имаме 6 прелестни евродепутати от ГЕРБ и един брилянтен еврокомисар в лицето на Мария Габриел.

Това съобщи водачът на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на националната конференция на ГЕРБ, която тече сега в НДК.

ГЕРБ е и най-хубавата платформа за решение на локалните проблеми, най-хубавата политическа мощ, която го потвърди и в Европа.

" Европа - нашият дом " - тази платформа за цивилен разговор разгласи Цветанов. Тя започва от аулата на Великотърновския университет на 12 февруари.

Цветанов подсети, че 950 млн. лева повече са дадени в последните 2 година в областта на образованието. Над 700 милиона лв. са вложени в просветителната инфраструктура - и това е без казус. 1 380 000 000 лева повече ще бъдат парите във фонд " Работна заплата ", добави Цветанов.

" Нашите съперници регистрират ли това, което прави Министерски съвет и Европейски Съюз с ГЕРБ? Те ще бъдат безкопромисни, тъй като нямат резултатите на ГЕРБ от последните 10 години ", предизвести за риска от подправените вести Цветанов.

2,047 милиарда лева идват по стратегия " Региони в напредък " - те отиват при българските жители, в съответни неща, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

2022 година до Велико Търново ще има автомагистрала, в случай че ръководи ГЕРБ. Ще има път Видин-Ботевград, Русе-Велико Търново, Калотина - София, автомагистрала " Струма " ще бъде приключена. Все необратими неща. Но това може да стане единствено, в случай че имаме триумф на европейските избори, предизвести Цветанов. Той подсети, че водачът на групата на ЕНП в Европейския парламент и претендент за ръководител на Европейската комисия Манфред Вебер постоянно хвали Бойко Борисов по какъв начин пази външната граница на Европейски Съюз.

" Предстои ни тежка борба. Да си отговорим желаеме ли мощен и единен Европейски Съюз. Тази година няма лято. Всеки работи да е първи ", нахъса актива на ГЕРБ Цветан Цветанов. " Всички заслужавате почитание, сътрудници, само че дано всеки от нас си даде сметка дали дава всичко от себе си, с цел да отворим и получим нужната външна страна. Разлика във времето за европейските и локалните избори няма. Приемете ги, че са дружно ", зададе готовност Цветанов.

От на следващия ден до 20 февруари ГЕРБ ще организира номинационните си събрания за претенденти за евродепутати в цялата страна.

До 15 декември ще се направи разбор и на локалните избори.„ 96 000 членове, чакат още 1000 молби, които ще бъдат признати до месец. Новите членове не са привилегия, а извънредно огромна отговорност, вметна Цветанов.

Цветанов похвали поименно много деятели от дребни и огромни общини, като регистрира:

Георги Мараджиев, кмет на Стамболийски, съумя за малко да обиколи и съживи всички структури.

Младежките структури на Пловдив-област са съживени, имат собствен живот.

Даде образец какво се случва в Перущица.

Даде образец с Иванка Петрова в Смядово.

А също - с Жоро Икономов, кмета на Банско, че още от септември е подготвен за изборите. При 12 000 поданици в Банско има 1500 членове на ГЕРБ - една добре смазана машина. Хора, които са част от триумфа, осведомени са и вземат решение проблеми, викна Цветанов.

" Искам особено да благодаря на структурите в Силистренско - знам какво е да работиш в Дулово. Давам за образец и това, което се случва в Смолян, където резервираме кметовете и там, с помощта на Ники Мелемов, и в Доспат, където изборите са същинско тестване и огромно предизвикателство ", сподели Цветанов.

Благодари на кмета на Девин и на Шукри във Воден, кмета на Велинград и на кмета на Брест Цецо Луканов.

Цветанов подсети още: " В Галиче предложихме фермера Страхил за кмет на Галиче против претендента на Българска социалистическа партия, който нямаше нито ден трудов стаж, а ползваше майчинството на брачната половинка си. " /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР