Тази година най-големият семеен празник се провежда онлайнЛидл България е

...
Тази година най-големият семеен празник се провежда онлайнЛидл България е
Коментари Харесай

Лидл подкрепя дванадесетото издание на Фамилатлон

Тази година най-големият фамилен празник се организира онлайн
Лидл България е главен сътрудник на тазгодишното издание на Фамилатлон, като продължение на самодейностите и плановете на веригата за поддръжка на младите фамилии в грижата им за техните деца. Поради динамичната обстановка в страната, дванадесетото издание на най-големия празник на фамилията, спорта и здравословния метод на живот се организира в онлайн формат от 27 юни до 5 юли.

Лидл България ще вземе присъединяване в онлайн събитието в категорията за здравословно и уравновесено хранене, като веригата е подготвила специфична изненада за всички фенове на потребната храна. Тази събота, 4 юли от 10:00 ч. в профила на Лидл България във Facebook, началник Таньо Шишков ще чака всички искащи, с цел да подготви онлайн една от рецептите, част от първата кулинарна книга за деца на Lidl „ Малки предписания от огромни готвачи “.

Тазгодишното издание на Фамилатлон ще продължи девет дни, събирайки дребни и огромни от цялата страна дружно за няколко дни изпълнени с игри и занимания. За поредна година най-големият фамилен празник дава опция на родители, техните децата и родственици да се забавляват дружно. Всички искащи могат да се включат онлайн, с цел да тестват нов спорт, да намерят ново занимание или просто да прекарат по прелестен метод свободното си време. Една от главните цели на Фамилатлон е да показа изобилието от организации, които организират извънкласни занимания за развиване на децата и дава уроци, които се организират навън на тематики свързани със спорта и здравословния метод на живот
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР