Тази година на 30, 31 август и 1 септември в

...
Тази година на 30, 31 август и 1 септември в
Коментари Харесай

Легенди на Пирин Фолк се завръщат на сцената в Сандански

Тази година на 30, 31 август и 1 септември в Летния спектакъл в гр. Сандански ще се организира XXVII-то издание на одобрения и неповторим по рода си фестивал за авторска македонска ария и изпълнителско изкуство „ Пирин Фолк “ Сандански 2019. За трета поредна година ще се състои и „ Детски Пирин Фолк “ .

Сцената ще посрещне едни от емблематичните имена на българския фолклор, свързани през годините с историята на фестивала.На 30 август рецитал дружно с Неврокопския танцов отбор ще изнесе неповторимата Николина Чакърдъкова. Тогава е изявата и на надарените деца и награждаването на спечелилите в Детски Пирин Фолк.

На 31 август на сцената своя песенен родолюбив привет ще насочи обаятелният Илия Луков. Тогава са и двата състезанието: за авторска македонска ария и за изпълнителско изкуство.


На 1 септември обичаните Йорданка Варджийска и Райко Кирилов ще изпълнят незабравимите си дуети, а Радостина Паньова ще показа нови песни. Тогава е и Гала-вечерта на лауреатите.

За първа година хореографиите са поверени на „ Майсторите на танца “. Традиционно на децата ще партнират локалните самодейни танцови сформира.

Билетите към този момент са в продажба в мрежата на Eventim: https://bit.ly/306TaMM

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР