Тази година личностите в предаването са много различни и колоритни,

...
Тази година личностите в предаването са много различни и колоритни,
Коментари Харесай

Кой ще е победителят във VIP Brother 2018?

Тази година личностите в предаването са доста разнообразни и колоритни, само че макар мотото на шоуто тази година “Женско царство “, мъжете сякаш имат по-голям късмет за победа. Очертава се доста оспорвана борба сред половете, само че евентуално спечелилият ще е мъж. Предаването тази година несъмнено е много забавно и занапред се чакат още доста нови обрати.
Папи Ханс е един от любимците в шоуто. Той стана прочут още с първата си ария, която съгласно доста хора е с извънредно несъдържателен и неправилен текст, само че дано отбележим, че голям брой изследвания демонстрират, че такава ария може да измисли единствено човек с високо интелектуално равнище. Песента му в действителност беше глупава, само че тъкмо поради това той събра доста почитатели, които го поддържат и сега. За феновете читатели обаче, той не е прочут с това, а със своите книги, за които самичък споделя: „ Каквото и да става, най-голямата ми горделивост остават една тънка и една по-дебела брошура “. Още при започване на предаването сподели, че е извънредно огромен благородник като отстъпи леглото си на Нора Недкова. Страни от разногласията и свадите в къщата. Със сигурност се обрисува да стигне до край и да се бори за първото място.
Другият любимец на феновете е Веселин Плачков, който влезе с обещанието, че в случай че някой обиди жена той ще бъде първият, който ще я отбрани. За разлика от други мъже в къщата, той съобщи, че счита половете за равноправни, с което сподели, че е един стойностен и заслужен за почитание човек. Той не приема себе си като представител на по-силния пол, търпелив е към дамите и не мисли, че те са нещо по-малко от него. Това му донесе доста бонус точки измежду женската публика Изсипаха се доста позитивни мнения по отношение на външния му тип и темперамент. Веселин Плачков чака дете, брачната половинка му би трябвало да роди на 20 септември. Тя се изрече, че мъжът ѝ е доста добър човек, прелестен брачен партньор и че това, че не е до нея в този миг, за нея не е проблем. Тези ласкателни думи несъмнено са впечатлили феновете. Щастливото събитие за фамилията няма да остане неусетно в предаването и несъмнено ще бъде коментирано дълго време. Младият татко изпъкна още във визитката си и евентуално ще се бори за купата „ Любима звезда на България “.
Събитията в предаването са много динамични и всяко едно от тях разкрива разнообразни черти от характера на всеки участник, само че Папи Ханс и Веселин Плачков се обрисуват като любимци и ще се борят за короната. Интересно е кой ще я вземе, само че има време до края на шоуто и занапред предстоят изненади, които може да доведат до непредвидени обрати.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР