Тази година китайската корпорация OnePlus учуди всички със своя смартфон

...
Тази година китайската корпорация OnePlus учуди всички със своя смартфон
Коментари Харесай

OnePlus създаде нов флагман, който отново ще стане най-мощният в света

Тази година китайската корпорация OnePlus учуди всички със своя смарт телефон OnePlus 5 с най-съвременен хардуер, който съумя да стане най-мощният Android смарт телефон от топ-ниво. И което е по-интересно, телефонът употребява процесора Snapdragon 835 и коства по-малко от своите съперници с безусловно съшия чип.
Този ноември се очакваше OnePlus да показа флагманския смарт телефон OnePlus 5T с още по-добър хардуер. Но тези проекти няма по какъв начин да се осъществят, тъй като Qualcomm реши да не създава процесора Snapdragon 836 и да се концентрира върху нов по-бърз чипсет, който се чака да бъде показан напълно скоро.



Днес се появи информация, че OnePlus към този момент е основала нов флагман, който още веднъж ще стане най-мощният в света. Той ще се базира на 8-ядрения процесор Snapdragon 845, който се чака идната година да бъде видян в смарт телефоните от топ-ниво – Samsung Galaxy S9, LG G7 и Xiaomi Mi 7. Според тази информация, скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде преместен на задния панел, а това би могло да значи, че новият телефон ще има безрамков AMOLED екран, подобен на екрана в LG V30. Анонсът на устройството се чака през месец януари 2018 година.



Представител на компанията още през лятото показа, че новият флагман на OnePlus ще коства немалките $800 . Но всички детайлности ще излязат с анонса на OnePlus 5T .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР