Тази година какво става?! Звездите са казали: Силвия ще работи!,

...
Тази година какво става?! Звездите са казали: Силвия ще работи!,
Коментари Харесай

Силвия Петкова Криела Аборт От Калин Врачански

„ Тази година какво става?! Звездите са споделили: „ Силвия ще работи! ”, пошегува се Силвия Петкова при последната си медийна изява. Актрисата, която играе Кера в сериала „ Пътят на достойнството ” по Нова тв, едвам смогва с интензивните фотоси за поредицата, изявите си на театрална сцена и майчинството.

„ Имам три почивни дни от януари до през днешния ден ”, споделя с усмивка лъчезарната актриса, която има наследник Сива от режисьора Зоран Петровски. А не е толкоз надалеч времето, в което Силвия работеше в столичен бар, с цел да може да добавя бюджета си.

„ Докато учех в НАТФИЗ, това ми бяха приходите, а и по-късно печелех повече като барман, в сравнение с като щатна актриса в театъра ”, споделяла е Силвия. Е, барманството, което траяло 4 години, от дълго време е зад тила й. А хубавицата може да се похвали като една от най-заетите актриси сега. През март тя се снима във филм, чиято премиера ще е при започване на идната година. Печели кастинга за ролята на Кера в сериала „ Пътят на достойнството ”. „ Щастливка да изиграе толкоз сложна и хубава роля ”, споделя Силвия.

Тя играе в пет-шест спектакъла, което си е същинско мъжество, даже единствено като се вземе поради умеенето й някак да ги вмести в програмата си. Актрисата е мощно съсредоточена и върху това да бъде допустимо най-хубавата майка. В последно време се е поуспокоила, тъй като от това „ пренатягане от терзание ” може да пропусне значими, скъпи мигове. А те са най-важни за нея. Вкъщи е същински празник, когато Силвия, Сива и татко му Зоран стартират да се забавляват дружно с всевъзможни игри.
Актрисата се радва на мечтана кариера, само че щастието в персонален проект е това, което я окрилява.
Затова и тя продължава да желае доста деца. „ Обмислям по кое време би бил най-хубавият миг за второто дете. Ако в този момент забременея, няма да мога да се насладя на първите стъпки на първото. Та взех решение да изчакам малко. Няма да остана единствено с едно, в случай че Бог е рекъл, бих желала да имам доста ”, показа преди време Силвия и акцентира, че кариерата й не би я спряла да сбъдне мечтатаси за огромно семейство. „ Нито пък децата биха ме спрели да си работя, стига да не стана слоница и да би трябвало да се отдръпва ”, шегувала се е актрисата.

Колкото и блага, и усмихната да е Силвия Петкова, може да бъде и много откровена и безапелационна. Актрисата, която като тийнейджърка е била много буйна, отхвърля да прави взаимни отстъпки с разбиранията си за специалността. Тя обича театъра, само че не може да си помири с халтурите, които се вършат. Не желае да взе участие в такива. „ Готова съм да напусна в мига, в който някой ме задължи да играя нещо, което не одобрявам. Не бих паднала под равнището, което съм си сложила за цел. Не бих се задоволила с нищо по-малко ”, показа преди време Силвия.
Тя се популяризира за необятната публика около функциите си в сериалите „ Революция Z ”, „ Под прикритие ”, „ Откраднат живот ” и редица филми.
На снимачната площадка среща и огромната обич. Със Зоран работят дружно първо в „ Революция Z ”, където той е един от режисьорите, а след това се срещат отново в „ Под прикритие ”. „ През всички тези години обаче постоянно сме избягвали да се срещаме отвън работа. Умишлено. Засичали сме се на 3-4 празненства на сериалите, където несъмнено е протичал ток сред нас. Губила съм се в очите му, само че постоянно съм изпитвала един позор: „ О, той ми приказва! ”, споделяла е през смях Силвия.

Зоран пък й е разказвал по какъв начин е седял зад камерата и е забравял да даде начало на фотосите, тъй като я е гледал в монитора. „ За него съм била недостижима, за мен той – неосъществим. Някакво такова ”, казвала е актрисата. Един ден се засекли още веднъж в столичен бар. Силвия го видяла, че си поръчва бира, взела своята, отишла при него и му споделила „ Наздраве! ”. И просто траяли да си приказват. „ Аз си го изяснявам, че ни е било належащо време, с цел да разберем какво желаеме от индивида до себе си, какво е фамилията за нас… Сега разбрахме, че желаеме едно и също, и за мен това беше знакът, че това е моят мъж! Затова толкоз скоро се появи и синът ни. На третия месец от връзката ни бях бременна… Беше планувано доста усърдно даже, осъзнато, мечтано. Знаем по кое време е станало, къде. Разплакахме се и двамата, като разбрахме, че ще имаме дете. Беше доста съкровен миг, мощен. На процедура отпразнувахме първата си годишнина като двойка с едномесечно бебе у дома. Много бързо се разви всичко. И доста сантиментално ”, споделяла е Силвия.
Днес актрисата не желае да си спомня за една от най-бурните си връзки. В продължение на няколко години тя е гадже на Калин Врачански.
Двамата даже живеят дружно и са на път да официализират връзките си. Точно тогава Калин е връхлетян от славата – потегля сериала „ Стъклен дом ” с негово присъединяване. Скромният до през вчерашния ден млад артист не устоява на съблазните на това да е прочут. Започва да кръшка, свадите му със Силвия стават всекидневие. В последна сметка, няколко месеца по-късно двамата се разделят. А днешната Кера от „ Пътя на достойнството ” мъчно претърпява краха на любовта им. Няколко месеца тя е в тежка меланхолия, написа “Уикенд”.

Колеги на Силвия настояват, че тя даже е била бременна от Калин Врачански. Случило се още при започване на връзката им. Заедно взели решение тя да аботира – тематика, която заобикалят да разясняват обществено.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР