Тази година, както и предни години, наблюдаваме повече търсене на

...
Тази година, както и предни години, наблюдаваме повече търсене на
Коментари Харесай

Купуваме с 50% повече сладолед в горещините

Тази година, както и предни години, следим повече търсене на белите алкохоли – водка, и извънредно доста се натъртва на джина, като последните години много се подвигнаха продажбите на джина и на розовия джин като нов артикул, появил се преди две или три години, и на газираните питиета като цяло, т.е. коктейли, които съдържат сок, сода, просеко освежават клиентите.


Това сподели в изявление за БГНЕС Любомир Белчев, бармениджър в едно от най-посещаваните заведения на столичния бул. „ Витоша ".

С него беседваме за това кои са напитките, които клиентите най-често си поръчват в горещите дни тази година.


„ Имаме няколко коктейла, които са с разнообразни типове тоници, и надлежно съдържат и просеко, което отново добавя това, което ви споделих, че газираните питиета и газираното като цяло отварят вкусовите качества на съставките в коктейла и просто става, по този начин да се каже, една еуфория във вкусовите рецептори на клиентите ", означи Белчев.

Бармениджърът добави, че има разлика в цената на напитките по отношение на предходната година. „ Икономиката го изисква по един или по различен метод. Има леко нарастване на напитките, само че знаете, има ред аргументи за това – горива, война и така нататък Нормално е, просто по този начин върви стопанската система ", акцентира той.


Белчев разяснява, че коктейлите в заведението, в което работи, са общо 25, като пет от тях са аперитивни, т.е. те са с по-ниско алкохолно наличие.

Бармениджърът съобщи, че има нарастване на продажбите на италианското джелато, което оферират на своите клиенти. „ Малко над 50% е нарастването, като се опитваме като джелатерия да допълваме всяка година с нови артикули и сладоледи, които са с друг усет. Така че и тази година имаме няколко нови продукта, респективно и потреблението се е качило на база на горещините ", изясни той, като посочи, че оферират над 15 типа сладолед.


Белчев уточни, че като заведение са заложили на по-летни артикули, както и на няколко екзотични. „ Имаме няколко коктейла с проличава, няколко с маракуя и надлежно имаме типично сезонни неща, като ягоди, малини, ананас, което считаме, че е настоящо за сезона ", заключи той./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР