Тази година Instagram ще стане на 10 години, но въпреки

...
Тази година Instagram ще стане на 10 години, но въпреки
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо, Instagram и постижението на футболиста в социалната мрежа

Тази година Instagram ще стане на 10 години, само че все пак се трансформира в една от най-използваните обществени мрежи след Фейсбук.

Освен метод за шерване на фотоси, Instagram се трансформира и в машина за пари за известните персони. Кристиано Роналдо към този момент сигурно е най-апетитната хапка за всеки рекламодател, тъй като реализира нещо, което никой различен до този миг не е.

Португалецът към този момент може да се похвали, че има 200 милиона почитатели - повече от всяка друга известна персона. На второ място по това отношение остава Ариана Гранде с малко над 173 милиона. Плътно зад нея пък е Дуейн Джонсън със 170 милиона почитатели.

Според списание Forbes, Роналдо печели по 1 милион $ за всеки заплатен пост в Instagram. Най-следваният акаунт в обществената мрежа е този на Instagram с над 330 милиона почитатели.

Кристиано Роналдо, несъмнено, се зарадва на новината и побърза да я отпразнува с пост. Проучване на HypeAuditor обаче твърди, че близо 50 милиона от сметките, които следват португалеца, са подправени или подозрителни, написа The Sun. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР