Тази година Игри на волята изглежда като истински романтичен филм,

...
Тази година Игри на волята изглежда като истински романтичен филм,
Коментари Харесай

Кой плаче сега: Алекса е съсипан, след като Елица отпадна от Игри на волята

Тази година " Игри на волята " наподобява като същински сантиментален филм, подправен с гладиаторски борби. И като че ли конкуренцията отвън Арената е по-жестока, в сравнение с по време на игрите. В четвърти сезон се зародиха две двойки в племената, а Елица и Алекса са дружно от година, само че влязоха в шоуто в разнообразни племена. И този факт несъмнено доста натъжаваше красивата шампионка по битка, която плака неутешимо, когато обичаният ѝ първо влезе в тима на запасите, а по-късно отхвърли да се причисли към нейното племе на Непобедимите и в последна сметка се оказа при Супергероите. 
                             

В последните два епизода обаче, племето се разпадна и Алекса и Елица най-сетне се събраха, само че за малко. Още на идващия ден Ели трябваше да отиде на Арената за капитанска елиминационна борба и загуби от капитана на Безстрашните - Рали. Победата на русокоската беше предстояща, защото тя водеше доста през цялата борба и поврат в интерес на Елица по този начин и не се случи. 
                             

Междувременно, Алекса очакваше с неспокойствие обичаната му да се завърне назад в Стопанството, само че това по този начин и не се случи. Макар и всички от Непобедимите да бяха сигурни, че Елица ще се завърне, тъй като е един от най-силните участници в шоуто тази година, тя отпадна и напусна формата. Тази вест несъмнено съкруши Алекса, който даже за пръв път пророни няколко сълзи. Ели от своя страна си отиде у дома усмихната и с гордо вдигната глава.

 

“Ще ми липсва най-вече тази страст, с която отиваш на Арената, адреналинът, който имаш. Тази страст ще ми липсва постоянно, тъй като това е моето последното спортно предизвикателство в живота ” - показа Елица след съдбоносната борба. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР