Тази година главната редакторка на сп. Vogue Ана Уинтур ще

...
Тази година главната редакторка на сп. Vogue Ана Уинтур ще
Коментари Харесай

Една жена, чийто стил не се променя

Тази година основната редакторка на сп. Vogue Ана Уинтур ще навърши 69 година

Трудно е човек да повярва на това, имайки поради по какъв начин наподобява дамата, трансформирала се в институция в света на модата.

Нещо повече, с нейната запазена марка - тъмните слънчеви очила и късата прическа, Уинтур е посочена като образец за личен жанр, неподправеност, разкош, безукорен външен тип.

Външност, която тя в никакъв случай не трансформира

ВИЖТЕ АНА УИНТУР ПРЕЗ ГОДИНИТЕ И НЯКОИ ОТ НАЙ-СТИЛНИТЕ Ѝ ТОАЛЕТИ

Британката оглавява стилната библия през 1988 година

Със своя непоколебим взор към стилните трендове, тя е съумяла да си завоюва прозвището "Ядрената Уинтур " (игра на думи с nuclear winter).

Кариерата си в стилната публицистика стартира в началото в две английски списания, а по-късно се реалокира в Съединени американски щати като работи поредно в изданията "Ню Йорк " и "Къща и градина ".
 Елизабет Втора и Ана Уинтур Елизабет Втора и Ана Уинтур
След като се връща вкъщи, поема английския Vogue в продължение на година, а по-късно получава надзор и над изданието в Ню Йорк. Тя постоянно е описвана като перфекционист, който постоянно прави невъзможното, с цел да сложи настояванията си над своите подчинени.

Винаги е доста слаба, като че ли живее единствено на вода и постоянно носи тъмните си очила. Какво крие Ана, се питат години наред публицистите – надменността си, торбичките под очите, студената си бдителност.

Отговорът - свръхчувствителна е към светлините на фотографските лампи.

Ана Уинтур има две деца - Чарли и Бий Шафър.

През април миналта година синът ѝ я направи баба за първи път, а единствено преди броени дни щерка ѝ Бий Шафър се омъжи на сантиментална гала в Италия.

Тя наподобява като излязла от приказките с рокля на "Долче и Габана ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР