Тази година Деси Слава имаше по традиция участия и по

...
Тази година Деси Слава имаше по традиция участия и по
Коментари Харесай

И Деси Слава с бански XL

Тази година Деси Слава имаше по традиция участия и по морето, някои от които съчета и с малко плаж. Феновете й обаче, останаха меко казано потресени от гледката.

От много време русокоската заобикаля светлините на прожекторите, а повода е повече от притеснителна. Деси Слава внезапно изпълня и към този момент е двойна, а в това се увери наскоро и наш кореспондент, който я излови на несебърски плаж. Певицата бе в компанията на приятеля си - ММА боецът Благой Найденов, с който явно добре си почиваха дружно. Някогашната изкусителна фолкдива обаче, през днешния ден към този момент въобще не наподобява на себе си. На фрагментите се вижда по какъв начин атлетичният мачо се излежава на шезлонга, а Деси преглежда нещо в телефона си.

В един миг сяда до него на пясъка и двамата наблюдават дружно клипче, пратено от сина на певицата Очевидно в него участва и дребният й наследник, който фолкдивата роди в края на 2017-та. В началото на месеца ви информирахме, че най-вероятно зад фрапантното качване на килограми на русокоската не седи толкоз алчност, колкото съществуване на здравословен проблем.

Отдавна е направило усещане и че Деси Слава качва фотоси единствено до кръста, а фотографите в заведенията заобикалят да я снимат в цялостен растеж и от близко. Феновете на певицата обаче, са мощно обезпокоени за нея от това, което виждат, написа show.blitz.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР