Тази година Часът на Земята ще се проведе при максимални

...
Тази година Часът на Земята ще се проведе при максимални
Коментари Харесай

Довечера отбелязваме „Часът на Земята“

Тази година " Часът на Земята " ще се организира при оптимални ограничения за сигурност. Във връзка с въведеното изключително състояние, 13-ото следващо издание на най-мащабната световна самодейност за запазване на природата за първи път в историята ще протече напълно в онлайн пространството, съобщи Нова ТВ.

WWF приканва хората да отбележат " Часа на Земята " 2020 от у дома, като на 28 март (събота) дружно с милиони съидейници по света алегорично изключат светлините сред 20.30 и 21.30 часа. По този метод дружно ще покажем, че макар сериозното предизвикателство, пред което сме изправени през днешния ден, ние оставаме обединени към идеята да опазим нашия общ дом – Земята.

" Часът на Земята " 2020 ще бъде придружен от редица цифрови начинания. В събота в 11:00 часа особено за най-малките виртуозната цигуларка Бояна Желязкова ще извърши „ Приказен концерт за Земята “. С помощта на музиката тя ще опише разнообразни истории, въодушевени от планините, реките, птиците, небето, морето и цялата планета Земя. Кулминацията на Часа на Земята, както всяка година, ще бъде в 20.30 часа, когато с изключването на светлините стартира и интернационалният LIVE концерт " Глас за планетата ". Участие в него ще вземат реализатори от разнообразни краища на света, които ще покажат, че без значение от тежката обстановка през днешния ден, въпреки всичко можем да бъдем дружно в името на природата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР