Тази година Часът на Земята ще се проведе при максимални

...
Тази година Часът на Земята ще се проведе при максимални
Коментари Харесай

Отбелязваме ”Часът на Земята” от вкъщи

Тази година ”Часът на Земята ” ще се организира при оптимални ограничения за сигурност. Във връзка с въведеното изключително състояние, 13-ото следващо издание на най-мащабната световна самодейност за запазване на природата за първи път в историята ще протече напълно в онлайн пространството.
WWF приканва хората да отбележат " Часа на Земята " 2020 от у дома, като на 28 март (събота) дружно с милиони съидейници по света алегорично изключат светлините сред 20.30 и 21.30 часа. По този метод дружно ще покажем, че макар сериозното предизвикателство, пред което сме изправени през днешния ден, ние оставаме обединени към идеята да опазим нашия общ дом – Земята.

" Часът на Земята " 2020 ще бъде придружен от редица цифрови начинания. В събота в 11:00 часа особено за най-малките виртуозната цигуларка Бояна Желязкова ще извърши „ Приказен концерт за Земята “. С помощта на музиката тя ще опише разнообразни истории, въодушевени от планините, реките, птиците, небето, морето и цялата планета Земя. Кулминацията на Часа на Земята, както всяка година, ще бъде в 20.30 часа, когато с изключването на светлините стартира и интернационалният LIVE концерт " Глас за планетата ". Участие в него ще вземат реализатори от разнообразни краища на света, които ще покажат, че без значение от тежката обстановка през днешния ден, въпреки всичко можем да бъдем дружно в името на природата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР