Тази година Брад Пит отново се завръща на голям екран,

...
Тази година Брад Пит отново се завръща на голям екран,
Коментари Харесай

Брад Пит сподели за проблемите си с алкохола

Тази година Брад Пит още веднъж се завръща на огромен екран, и то с две основни функции – в 9-ия филм на Куентин Тарантино „ Имало едно време в Холивуд “, който към този момент е по кината, и галактическата авантюра „ Към звездите “, която излиза през септември. Но наподобява, че това задоволство не идва без персонална борба, за която той признава пред изданието “The New York Times”.
 image2_16x9.png 5 изречения, които трансформират детето в комплексиран възрастен На фокус
55-годишният артист признава, че след възобновяване и присъединяване в група на Анонимните алкохолици към този момент е изтрезнял.

Разводът му с Анджелина Джоли след 11-годишна връзка и 6 деца, разгласен през 2016 година, беше изненада за мнозина. По това време се говореше, че катализатор за раздялата е проблемите на Брад Пит с алкохола .

„ Бях довел нещата задоволително надалеч, по тази причина се отхвърлих от правото си да пия “ , споделя артистът. Когато Джоли подава молба за бракоразвод, Пит посещава Анонимни алкохолици в продължение на година и половина, а това се оказва от огромна помощ за възобновяване на Брад.

 Брад Пит Getty

„ Всички мъже, които седяха в близост бяха отворени и откровени по метод, който не бях чувал до момента “ , споделя той пред “The New York Times”. „ За мен това беше безвредно място, където не те осъждат строго, по тази причина не съдиш и себе си строго “ , и добавя: „ Беше в действителност освобождаващо да покажеш грозната си страна. “

След година и половина разискване на проблемите си в група, Брад Пит се усеща по-добре, само че все пак счита да се отдръпна последователно от актьорската работа . Той признава, че я вижда повече като „ игра за по-млади “ и е повече разпален да продуцира, частично тъй като то значи, „ че няма потребност да ставаш рано и слагаш грим “.

 Брад Пит Getty
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Могат ли децата да учат непознат език бързо, елементарно и занимателно? Обратно в час Могат ли децата да учат непознат език бързо, елементарно и занимателно?  5 изречения, които трансформират детето в комплексиран възрастен Обратно в час 5 изречения, които трансформират детето в комплексиран възрастен  Мъдрите правила, по които еврейските родители възпитават умни деца Обратно в час Мъдрите правила, по които еврейските родители възпитават умни деца Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР