Тази година България ще е предпочитана туристическа дестинация за летни

...
Тази година България ще е предпочитана туристическа дестинация за летни
Коментари Харесай

Туроператор: Тази година България ще е предпочитана дестинация за летни почивки

Тази година България ще е желана туристическа дестинация за летни почивки, само че в област Благоевград отчитаме и огромен интерес към гръцкото море. Това показа в изявление за "Фокус " туроператорът Здравка Чимева. Тя изрази вяра, че следва добър туристически сезон.

Също по този начин при започване на лятото желая да си пожелаем да бъде здрави, само че и да имаме предпочитание да пътуваме и почиваме. Трябва да приемем сезона подобен, какъвто е, а какъв тъкмо ще е той – каквото рекъл Господ. Важно е дали сезонът ще е добър или неприятен, само че по-важното е да имаме положително мислене, положително въодушевление, добави още тя.

Ангелкова: Туризмът се раздвижва, летният сезон може да продължи до края на октомври

Здравка Чимева добави, че както всички хора, по този начин и туроператорите са се изморили да чакат, само че се надяват, че следва положително лято и добър туристически сезон.

,,Всичко зависи от решенията, които ще се взимат от страна на политиците. По принцип откакто отпадна ограничаващия режим на множеството места, то нещата опират до това по какъв начин ще се спогодят обособените ръководещи на другите страни. Тоест значимо е да стане ясно на какъв пропускателен режим ще пътуваме. Всичко в общи линии ще зависи от времето, само че и от търсенето. Естествено, че в България е за предпочитане, само че особено за нашия район е по-предпочитано, по-лесно и по-търсено да се върви на плаж на Бяло море'', безапелационна бе тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР