Тази година American Tourister избра звездата на португалския национален отбор

...
Тази година American Tourister избра звездата на португалския национален отбор
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо стяга куфарите за Италия

Тази година American Tourister избра звездата на португалския народен тим Кристиано Роналдо за световен дипломат на марката за 2018 година

След като тимът му отпадна по време на осминафиналите на Мондиал 2018, Роналдо стартира своята почивка в очакване на идния си трансфер. Новината, че новият тим на Роналдо е Ювентус, беше публично доказана на 10 юли.

Кристиано явно ще би трябвало да стегне своя куфар Soundbox на American Tourister, който стана прочут като като „ куфара на Роналдо “ и да отпътува за Италия.

До 23 юли българските фенове на футболната звезда могат да завоюват страховит куфар American Tourister и да се приближат до стила на пътешестване на Кристиано Роналдо. Тази опция дава играта „ Обиколи Европа с радио N-JOY и American Tourister - с поддръжката на Wizz Air “.

За да се включат в нея, слушателите на най-голямата музикална радиостанция и феновете на Роналдо, е належащо да посетят уеб страницата samsonitebg.com , където ще открият банер на играта. С клик върху него се отваря пъзел. Всеки, който успее да подреди вярно изображението, се записва за присъединяване в жребия за страхотната премия – куфар Bon Air от American Tourister и самолетни билети от Wizz Air за Лисабон или Малага.

Кристиано Роналдо споделя: „ American Tourister е функционален и готин бранд, който подхожда на всеки. Очарован съм да бъда лице на марката за 2018-та. Като постоянно пътуващ човек правя оценка потребността от първокачествен куфар, който в това време ти разрешава да изразиш себе си “.

Бъдете като Роналдо! Обиколете Европа с радио N-JOY и American Tourister от samsonitebg.com - When Life Calls – Be Ready!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР